Vores samarbejdspartnere 

Hos BIL-FABRIKKEN samarbejder vi med nøje udvalgte samarbejdspartnere, som skaber de bedste rammer for en tryg bilhandel. Vi har gennem vores mange år i branchen, erfaret hvem som tilbyder de bedste løsninger, disse deler vi selvfølgelig også med dig!

Autobranchen Danmark

Når du som forbruger køber bil fra et medlem af AutoBranchen Danmark, er du sikker på at handle med en god og ordentlig forretning. For at blive optaget i brancheorganisationen, skal forhandleren have en god og veldrevet forretning. Forhandleren skal også overholde foreningens normer for god forretningsskik og drive sin forretning i velegnede lokaler.  

Medlemskabet betyder også, at forhandleren altid får stillet den nyeste lovgivning til rådighed, der gælder ved handel med biler. Forhandleren har også adgang til en lang række kurser og vidensdeling, der har til formål at give forretningen den nyeste viden på området – og dermed den bedste rådgivning til dig som kunde.  

Hvis det ærgerlige skulle ske, at en handel giver uoverensstemmelser mellem køber og sælger, kan stridigheden ende i Ankenævn for Biler. Hvis en forhandler ikke efterlever ankenævnets afgørelse, vil denne blive ekskluderet af AutoBranchen Danmark. Dette er også din garanti for, at forhandleren overholder god forretningsskik. 

Santander

Hos BIL-FABRIKKEN er vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig en personlig tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser kan overgå det, som din bank kan tilbyde. Finansieringen kræver ikke meget tid og mange ressourcer og kan være klar i løbet af 10 minutter – så er du klar til at køre hjem i din nye brugte bil. Vi kan tilbyde bilfinansiering både MED og UDEN udbetaling.

CarCarantie

Det er en tillidssag at købe brugt bil. Derfor går vi heller ikke på kompromis med din nye brugte bil. Den er nemlig blevet testet og klargjort professionelt, men selv om din nye bil er blevet passet og plejet, så kan der opstå uventede situationer, der kræver dyre reparationer. Med en CarGarantie er du sikret mod dyre reparationsomkostninger, og alt efter hvor godt du vil dækkes ind, så sikrer CarGarantie dig mod de værste økonomiske overraskelser.

Fordele ved CarGarantie

  • Sikrer dig mod dyre reparationsomkostninger
  • Du vælger frit hvilket værksted du vil benytte
  • Fri kilometer i hele forsikringsperioden
  • Dækker i hele Europa
  • Følger bilen ved salg
  • Øger værdien af bilen

TRYG

TRYG tilbyder i forbindelse med en bilhandel, at give et uforpligtende pristjek på den bil du køber. Faktisk får du hele 20% på prisen som TRYG tilbyder, det er en del af BIL-FABRIKKENS samarbejdsaftale med TRYG. Det er altid fornuftigt at få et udefrakommende pristjek på sin nyanskaffet bil. Således sikrer du ikke at betale for meget og du sørger samtidigt for, at være bedst muligt dækket, hvis uheldet skulle opstå.

MB Autoteknik ApS

BIL-FABRIKKENS lokale værkstedspartner som servicerer og tjekker vores biler. MB Autoteknik har en bred viden og er fagligt rigtig dygtige, derfor er valget netop faldet på dem. Skulle du have mekaniske spørgsmål til en af vores biler både før og efter handlen, så står MB Autoteknik altid klar med rådgivning og en hjælpende hånd. Her klares tingene altid med et smil på læben!

Nummerpladeoperatør 

Vi er nummerpladeoperatør for SKAT. Det betyder at vi kan indregistre, omregistre og afmelde køretøjer. Som nummerpladeoperatør sørger vi for, at du kan være kørende med det samme, det gælder i ALLE ugens dage. Du kan derfor købe bil hos hos, og køre hjem i bilen samme dag.